Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Vantaan Hiirivuorenkuja 4

Vantaan Ylästöön valmistuu keväällä 2020 uusia paritaloasuntoja taloyhtiön omalle tontille. Vantaan Hiirivuorenkuja 4 koostuu kolmesta paritalosta, joissa on
yhteensä kuusi huoneistoa. Asuntojen sijainti on erinomainen – Ylästö on Vantaan halutuimpia ja arvostetuimpia asuinalueita. Alueelta on lyhyet välimatkat koko pääkaupunkiseudulle.

Pellavapolku 2

Vantaan Hiekkaharjuun valmistuu keväällä 2020 uusi taloyhtiö halutulle pientaloalueelle omalle tontille. Taloyhtiössä paritalo ja erillispientalo. Laadukkaassa ja modernissa 1-tasoisessa taloyhtiössä tulet viihtymään. Asunnoissa on tilavat olohuoneet, joissa on isot ikkunat ja käynti terasseille.

Myynnissä

Valmiit kohteet

Haapiokuja 2

Joensuun Karhunmäkeen on valmistunut kaksi toimivalla pohjaratkaisulla olevaa paritaloasuntoa. Paritalossa on 90m2 asunto sekä 78m2 asunto. Suuremmassa asunnossa on kolme makuuhuonetta, joten se sopii erinomaisesti perheasunnoksi. Pienempi asunto on sopiva nuorelle perheelle tai pariskunnalle.

Asunto Oy Vantaan Mäkivuokontie 7

Hiekkaharjuun valmistui laadukas kolme asuntoa käsittävä taloyhtiö. Kohteessa on kaksi paritaloasuntoa sekä yksi erillinen pientaloasunto. Viihtyisälle ja rauhalliselle asuinalueelle valmistui asunnot joulukuussa 2018. Asuinpaikalta on lyhyt matka juna-asemalle.

Aktiivirakentaja, Aktiivius Oy - Paritalo, Vantaa

Asunto Oy Kuopion Poukamankatu 12

Kuopion Pihlajalaaksoon valmistui keväällä 2017 2-kerroksinen luhtitalo. Yhtiöön valmistui 13 laadukasta huoneistoa. Kohde rakennettiin suurelementeistä, joten rakennusaikaista kosteutta ei päässyt kertymään rakenteisiin, koska elementit tehtiin sisätiloissa. Kohteen toimitti Aatelitalo Oy.

Aktiivirakentaja, Aktiivius Oy - Luhtitalo, Pihlajalaakso, Kuopio