Aktiivirakentaja

Maanrakennus

Olemme toteuttaneet viimeisten vuosien aikana useita kymmeniä kohteita. Laajan yhteistyöverkoston avulla voimme toteuttaa projektit kokonaisvaltaisella urakalla, johon kuuluu myös suunnittelu ja projektinjohto, tai tuntitöinä. Haluamme ottaa asiakkaiden toiveet huomioon, joten emme pelkää haasteita! Toimimme Pohjois-Karjalan alueella ja teemme sekä isoja että pienempiä projekteja. Meillä on kokemusta muun muassa alla olevista projekteista:

Talojen pohjatyöt

Maa- ja pohjarakentamisessa käytämme aina maaperän rakenteeseen soveltuvaa vaihtoehtoa. Teemme pohjatyöt sekä yksittäisiin omakotitaloihin että rivitaloihin.

Aktiivirakentaja

Talojen pihatyöt

Teemme pihatyöt sekä uusille että vanhoille kiinteistöille. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota myös kokonaisvaltaisia piharakennusurakoita avaimet käteen –konseptilla suunnittelusta alkaen.

Aktiivirakentaja

Salaojaremontit

Onko talossasi salaojat? Onko sokkelissa havaittavissa kosteuden merkkejä. Onko maanpinnan kallistukset talosta poispäin? Teemme salaojaremontteja pientaloista suurempiin kohteisiin.

Aktiivirakentaja

Asfaltin pohjat

Asfaltin pohjat on tehtävä huolellisesti, sillä asfaltti on yhtä hyvä kuin sen alla oleva maa-aines. Teemme asfaltin pohjat laadukkaasti ja huolellisesti, jotta asfaltista tulisi mahdollisimman pitkäikäinen.

Aktiivirakentaja

Kaislanniitto

Vesikasvit ovat osa järven ekosysteemiä. Järviin johdetut suovedet ja maatalousvedet ovat kuitenkin rehevöittäneet monia järviä niin, että järvien virkistyskäyttömahdollisuudet sekä maisemallinen arvo ovat kärsineet. Tiheimpiä kasvustoja harventamalla on mahdollista kohentaa veden virtausta ja sitä kautta lintujen ja kalojen elinolosuhteita. Myös vesistön virkistyskäyttömahdollisuudet paranevat, kun kasvustoa poistetaan uimarantojen sekä veneilyväylien edustoilta. Meillä on kaislanniittoa varten erikseen suunniteltu ja rakennettu kalusto. Veneeseen kiinnitetyllä leikkurilla niittotyö tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti. Leikkuuterä on neljä metriä leveä. Niittoveneessä on myös integroitu harava, jolla leikkuujätteet saadaan kätevästi leikkuun päätyttyä siirrettyä rannalle. Voimme myös hyödyntää maanrakennuskalustoa leikkuujätteiden käsittelyssä.

Pyydä tarjous

Henkilötiedot
Viestikenttä